Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 121 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 279 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2021
Épület szintje 2
Energetika nincs
Erkély 4 m²
Terasz 18 m²
Még mindig keresi álmai otthonát? Ha igen, akkor a Szigethalom Duna-part közelében most épülő 121 m2-es ikerházban minden álmát megvalósíthatja, hiszen itt lehetősége van az Ön igényeinek megfelelő színek és burkolatok kiválasztására.

Az ingatlanhoz 279 m2-es saját használatú kert tartozik. 30 cm-es porotherm téglából épült, 10 cm-es grafitos dryvit szigeteléssel. A tető Bramac beton cseréppel fedett. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, míg az ablakok 5 légkamrás műanyag ablakok.
A fűtésről és a meleg vízellátásról energiatakarékos kondenzációs kazán gondoskodik. Amennyiben szeretne geotermikus fűtést, jelenleg még az is megoldható némi felárral. A fürdőkben és a WC-kben padlófűtés kerül kiépítésre, míg a többi helyiségben radiátorok biztosítják a meleget. Amennyiben a többi helyiségben is padlófűtést szeretne, az is megoldható.

A belső kétszintes lakrész földszinti része: amerikai konyhás nappali, szoba, kamra, külön WC és külön fürdőszoba közlekedő és faburkolatos lépcső. A lakás hangulatát emeli a nappalihoz kapcsolódó 18 m2-es terasz. A bejárat előtt egy szintén kellemes hangulatú mini terasz került kialakításra.

Az emeleti szinten 3 külön nyíló szoba, gardrób szoba, fürdőszoba, közlekedő és a lépcső található. Itt került kialakításra külön helyiségben tárolási lehetőség és a kazán. Az emeleti részhez két erkély tartozik, melyeken a korlát kovácsoltvasból fog készülni. Amennyiben szüleit, vagy gyermekét esetleg barátait szeretné közelükben tudni, az ikerház másik fele, mely ennek tükörképe szintén eladó.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd