Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 95 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 567 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült 1949
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Pesterzsébet egyik legjobb helyén, csendes kertvárosi részen eladó egy 95 m2-es, azonnal birtokba vehető,
3 szobás villaépület. Az ingatlan a 30-as években épült igazi polgári otthon. Az ingatlan némileg felújításra szorul, így új tulajdonosa saját ízlése és elképzelése szerint alakíthatja, formálhatja. A tetőtér beépíthető, így további bővítés lehetséges, vagy egy külön lakrész kialakítása. Az ingatlan fűtése církóval megoldott, de az otthon melegét és hangulatát egy működő cserépkályha is segíti. A nagy és tágas szobák parkettásak. A nyílászárók régiek, de jó állapotúak, jól záródnak. Az ingatlan távfelügyeletre bekötött riasztóval, az ablakokra és az ajtóra ízléses, nem hivalkodó kovácsoltvasból készült védelem került.
A ház egy része alatt pince van, ahol tárolhat, vagy egyéb módon is hasznosíthat. A ház hangulatát fokozza a két terasz is.
A házat és az 567 m2-es kertet körülölelő kerítés szintén elegánssá, jó hangulatúvá teszi az ingatlant. A gépkocsi tárolása tégla építésű, aknás garázsban megoldott. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőség, és az életvitelhez szükséges egyéb intézmények karnyújtásnyira találhatóak. Közlekedése kiváló. Akár, befektetésnek, vállalkozásra, akár családja részére keres ingatlant, ne döntsön, míg ezt az ingatlant nem nézte meg, és érezte hangulatát.

Ár

Irányár 45.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd