Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 514 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1985
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Még mindig keresi álmai otthonát? Ha igen jöjjön el, nézze meg ezt a felújított, befejezés előtt álló önálló családi házat.
Az ingatlanhoz 514 m2 telek tartozik, ahol kertészkedhet, állatot tarthat, vagy pihenő kertet alakíthat ki.
Az ingatlan 1985-ben épült, de nem lett befejezve, így a teljes víz-, csatorna és villanyvezeték most lett kialakítva. A gáz bevezetésére az igénylés beadva, melynek elkészítését 2020 tavaszára ígérte a hivatal.
Az építkezés során új, hő- és hangszigetelt ablakok, új bel- és kültéri ajtók kerültek beépítésre, a falak újra lettek vakolva, festésre előkészítettek. Új aljzatbeton készült, melyre a járólap, vagy egyéb más burkolat elkészítése az új tulajdonosra vár, saját ízlése és igénye szerint. A ház szigetelése is elkészült.
Fűtése jelenleg kályhával történik, de a gáz bevezetéséig (ha igénylik) az új villanyvezetékeknek köszönhetően az elektromos fűtés könnyedén felszerelhető.
A ház belső kialakítása jelenleg két generációs, két konyhával és két fürdőszobával, de a jelenlegi állapot szerint az új tulajdonos saját igénye szerint még változtathat a kialakításon.
A ház fekvésének köszönhetően a lakás világos, napsütéses. A nagy és tágas szobák, és a házhoz kiépített nagy terasz igazán kellemessé és kényelmesen használhatóvá teszik az ingatlant.
Garázs jelenleg nincs, de kialakítható. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőség, és az életvitelhez szükséges egyéb intézmények könnyedén elérhető távolságban találhatóak.
Érdemes megnézni, hiszen némi csinosítgatás után kellemes hangulatú, szerethető otthona lesz új tulajdonosának.

Ár

Irányár 16.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd